Наталия Симеонова е горда баба на малкия Камен, който е

...
Наталия Симеонова е горда баба на малкия Камен, който е
Коментари Харесай

Наталия Симеонова стана горда баба

Наталия Симеонова е горда баба на дребния Камен, който е на година и половина, разбра HotArena.

Детето е на нейната племенница Ирена, която роди предишното лято оттатък Океана. Тя е щерка на сестрата на Симеонова - Светлана, която от 20 години живее в Ню Йорк. Точно поради това Наталия към момента не е виждала онлайн дребния си внук, а единствено по Скайп и няма самообладание да посети Щатите, с цел да го гушне, откакто отмине пандемията.

Иначе на Наталия още ѝ е рано да става баба, тъй като щерка ѝ Виктория към момента е студентка по логика на психиката в Софийския университет и няма планове да става майка. Освен, че заляга над учебниците, тя работи и като гримьорка и дистрибутор на скъпа козметика.

Вики има и лична дамска метъл група, с която издаде нов сингъл от дебютния си албум напролет. Визуално момичето е копие на майка си от времето, когато Наталия минаваше за една от най-големите хубавици в родния елит и водеше музикалното предаване Рококо.

Сестрата на Наталия пък отпътува за Съединени американски щати още преди 20 години, с цел да работи като учител по британски език в първокласен университет. Там отглежда и щерка си Ирена, която е омъжена за българина Христо. Двамата живеят в Чикаго със сина си Камен, написа Галерия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР