Наталия Миткова вече се лекува и лечението дава резултат, но

...
Наталия Миткова вече се лекува и лечението дава резултат, но
Коментари Харесай

Майка на две деца има нужда от 200 000 лева, за да живее

Наталия Миткова към този момент се лекува и лекуването дава резултат, само че парите не доближават

История с продължение. Наталия Миткова е майка на две деца, която се бори с тежката диагноза рак. Днес тя към този момент се лекува и лекуването дава резултат. Но с цел да стигне до края, фамилията ѝ се нуждае от помощ, предава

Наталия страда от нападателна форма на рак на стомаха. След като получава тежката прогноза, че ѝ остават единствено девет месеца живот, тя търси разновидности за лекуване в чужбина. “Да бъде щадящо организма, да се създадат генетични тествания, от които да се разбере за какво съм се разболяла, коя е била повода и какъв тъкмо е типа на тумора ”, споделя Наталия Миткова.

Наталия изпраща биопсия в Съединени американски щати. Оказва се, че нейният израстък в стомаха носи три разнообразни генома - на рак на белия дроб, простатата и матката. “От там към този момент лекуването ми е строго самостоятелно ”, показва тя.

“Това са химиотерапии, които се одобряват през устата, които удрят само и единствено разсейките. Не основават този дискомфорт на тялото - като общата химиотерапия. Организмът не отслабва. Едновременно се вършат и имунотерапии ”, съобщи Наско Митков.

Медикаментите, от които Наталия има потребност, се употребяват и в България. Протоколите тук обаче, не разрешават лекуването ѝ да бъде приспособено съгласно проучванията.

Сега тя има потребност от 200 хиляди лв., с цел да приключи процедурите си в чужбина.

“Имам за три месеца напред обезпечени финансови средства благодарение на донори. За страдание сумата е прекомерно огромна ”, показва Наталия.

Когато екипът на NOVA се срещна с нея преди пет месеца, Наталия се утежняваше. Чувстваше се изтощена, слаба. Заради терапиите в чужбина пропусна и първия рожден ден на щерка си.

“Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си фантом. Не можеш да бъдеш за себе си, не можеш да си поемеш детето си. Това най-вече ме е боляло, че не мога да си посрещна децата ”, описа преди месеци самата тя.

Днес, обаче, тя към този момент има вяра. Усеща, че лекуването ѝ се отразява добре, има повече сила, даже се е върнала на работа в Регионалната здравна ревизия.

“Аз имам вяра, ние всички имаме вяра, че тя ще оцелее. А с цел да оцелее, в действителност трябват финанси ”, твърди Наско Митков.

“Аз се усещам добре и мисля, че вървим към това да преборя болестта. Имам повече време за децата си, имам сили за децата си. Върна ми се вярата. Надеждата, че ще се изцелявам. Върна ми се усмивката и пламъка в очите. И вярата ми е огромна ”, споделя Наталия.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите по следния метод:

Банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG09STSA93000029470953

BIC: STSABGSF (в лева)

Наско Алексиев Митков/ Nasko Alexiev Mitkov (съпруг на Наталия)

Revolut: @nasko46d7

0876373936

PayPal:

paypal.me/NMitkova79
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР