Наталия Кобилкина така и не успя в брака. Скоро ще

...
Наталия Кобилкина така и не успя в брака. Скоро ще
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина – най-ужасната съпруга! Не готви, не чисти, не пере, мързи я да гледа, а после се чуди защо провали два брака

Наталия Кобилкина по този начин и не съумя в брака. Скоро ще навърши 40 година, а продължава да унищожава връзките си.

След 11 години с Делчо Добрев и 9 години с Такис Дретакис сексоложката още търси виновността в мъжете, а не гледа себе си. Това, което може да види у себе си, не е по никакъв начин прелестно и вероятно я плаши.

Истината е, че Наталия не е стопанка, само че не просто не е, а се оправя извънредно зле в тази роля, дори на процедура в никакъв случай не я е изпълнявала. Сексоложката въобще не можела да готви и цялото семейство непрекъснато било на подготвена купена храна. Освен това рускинята не пускала пералня, а карала мъжа си, не простирала, че чистила и не правила безусловно нищо у дома.

Оправданието на Кобилкина било, че е съвременна жена и я интересува по какъв начин да изкарва пари, а не да бъде прислужница. Тъй като изкарвала в действителност много огромни възнаграждения от лекциите си, още по-категорично отказвала да прави нещо вкъщи.

И до момента в който на Делчо това не му се виждало като огромен проблем, тъй като тогава и двамата били млади и животът бил пред тях, то Такис Дретакис непрекъснато упреквал жена си, че не е стопанка. Гъркът бил традиционалист и считал, че една жена е длъжна да обезпечава домашния уют в фамилията.

Двамата са разграничени от месеци, а неотдавна са и разведени. Детето им живее при Наталия, а Такис има право да го вижда, когато изиска.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР