Наталия Кобилкина се готви за близка среща с ревизори от

...
Наталия Кобилкина се готви за близка среща с ревизори от
Коментари Харесай

Бившият на Кобилкина я натопи в афера за 2 милиона

Наталия Кобилкина се готви за близка среща с ревизори от Националната организация по приходите (НАП) поради спекулация за 2 млн. лв.. Бирниците ревизират изказванията на към този момент някогашния брачен партньор на съветничката по интимни връзки предприемача - Делчо Делчев. Според него тя е укрила приходите, които е получавала от семинарите за подсилване на половите връзки. Мъжът е безапелационен по отношение на укриването на дължимото за хазната от страна на Кобилкина. Делчев е финансист и се е свързал персонално с познати данъчни чиновници, написа hotarena.net.

Разводът на Наталия Кобилкина е на път да съсипе и професионалната й кариера. Рускинята от години се изживява като сексбогиня и специалист на тематика връзки. Краят на фамилното й благополучие отключи недоверието на пациентите й. Много от дамите, които постоянно посещавали кабинета на Кобилкина, споделят, че тя съзнателно е крила раздялата с мъжа си. Дори формалната страница на Наталия е цялостна с мнения на ядосани дами, които черпели на вятъра препоръки от нея.

"Казваше, че би трябвало да сме търпеливи във връзките. Даваше и полови препоръки - "Ако жена започва деня с оргазъм, тя върви с необятна усмивка и заслепен взор целия ден ". Явно самата ти не си го правила ", гневна е нейна пациентка.

Кобилкина е оповестила курс, който стартира на 22 август във Варна. Той е озаглавен "Как да създадем мъжа си богат ". Сексоложката събира такса за присъединяване от 200 лв.. Тя ще дава практични препоръки по какъв начин дамите да предизвикват половинките си, с цел да просперират. Интересът към лекциите обаче е нулев. Затова сексоложката е оповестила промоция и към този момент желае по 100 лв..

"Ти май не го направи твоя мъж богат и по тази причина го заряза. Няма да разреша на мойта да даде пари за нищо. " Така ядосан мъж е коментирал рекламата на Кобилкина за семинара.

Самата Кобилкина не крие, че сега си почива и се възвръща от раздялата. Тя е решила и по този метод да избавя бизнеса си. Вече вместо курсове за благополучен брак ще учи да се оправяме с развода. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР