Наталия Кобилкина е професионалист в своята област, а като такъв

...
Наталия Кобилкина е професионалист в своята област, а като такъв
Коментари Харесай

Какво е общото между шофирането и секса? Наталия Кобилкина с ясен отговор

Наталия Кобилкина е експерт в своята област, а като подобен тя може да дава положителни препоръки, с цел да подобрим своята връзка и полови преживявания. Не може да се отхвърли, че Наталия знае добре, когато поучава и е от сексолозите, които приказват освен от позицията на книгите, само че и на опита.

Чаровната Наталия в този момент показа точно своите размисли, които са свързани със секса, само че и умеенето да се кара. Наталия написа в Инстаграм, че положителните полови преживявания, са като шофьорската брошура. " Сравнението не е най-романтичното, само че много тъкмо. Хората, които нямат право на ръководство (например), знаят единствено педала на газта, политат в идващата лента и разрушават колата. И когато излязат от " убитата " кола, незабавно стартират да упрекват ", написа Кобилкина.

Виж още:

Сексоложката желае да изясни, че в случай че в една връзка не сте минали през " школата за кормуване ", няма да разберете по какъв начин работи всичко, в какво сте разнообразни и какво да вършиме по въпроса. " Напълно разбирам дамите, които не обичат да играят с една цеф, която надали може да се назова секс! Рано или късно на един от сътрудниците ще му писне - изборът на заместители на удоволствието е голям - като се стартира от Интернет, приключи с невярност и бракоразвод ", споделя още Наталия и добавя:

" Ако помислите, би било задоволително просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в последна сметка може да откриете, че половинката ви е следващият извор на пристрастеност ", приключва посланието си Наталия. А вие по какъв начин мислите - има ли нещо общо сред шофирането и секса? Споделете мнението си в мненията!

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nataliakobilkina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР