Наталия, какво правиш с мъжете си?! Или по-точно с тези,

...
Наталия, какво правиш с мъжете си?! Или по-точно с тези,
Коментари Харесай

Какво прави Наталия Кобилкина с мъжете си: Такис Дретакис се превърна в "клошар", гледката е страшна!

Наталия, какво правиш с мъжете си?! Или по-точно с тези, които оставяш в графата " някогашни съпрузи "?! Това се питат консуматори в мрежата, станали очевидци на чудовищната промяна на последния й брачен партньор - Такис Дретакис.

Гъркът освен не наподобява на себе си, само че е заплашителен за гледане - съвсем като някой изпаднал вид или даже " клошар ", напълно намерено приказват в нета. Знаем, че Такис е татко на единственото дете на Кобилкина - дребния Филип, след който тя едва ли ще се наеме да ражда отново, плюс това към този момент удари 40 години, а и е заета нон-стоп с работата си.

Помним какво се случи с първия мъж на Наталия, за който беше омъжена преди много години. Говореше се, че след развода им той по този начин се ошашавил от всичко, на което го е подлагала рускинята, че отишъл в манастир. Дали още е там, или е излязъл, не се знае, само че е реалност, че се е трансформирал фрапантно.

Сега и Такис - вижте го по какъв начин наподобява, забележете и някак налудничавото изражение на фотографията... Този мъж, който постоянно е бил моден, издокаран, зализан даже... и излъчващ убеденост и успокоение. Сега наподобява на изпаднало хипи след няколко дози вечерта.

" Тази Наталия е рискова очевидно. След живот с нея човек и въжето може да си тури ", хилят се зевзеци в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Наталия Кобилкина Такис Дретакис Кобилкина гъркът развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР