Наталия Гуркова си е сложила изкуствени зъби като на Благой

...
Наталия Гуркова си е сложила изкуствени зъби като на Благой
Коментари Харесай

Наталия Гуркова трака с изкуствени зъби като Благо Джизъса

Наталия Гуркова си е поставила изкуствени зъби като на Благой Георгиев – Джизъса. Интервенцията е била осъществена в денталната клиника на Ванко 1 в Пловдив, която посещава и някогашния футболист. 46-годишната брюнетка от дълго време желала искряща усмивка и най-накрая се решила на тази стъпка.
Бившата миска от много време си прави разнообразни разкрасителни процедури, с цел да се поддържа свежа и красива, въпреки че гони 50-те. Тя опъва бръчките си в прочут дерматологичен център. Гуркова залага най-много на ботокса и филърите в битката с остаряването. Всичко, на което се подлага Наталия, явно има резултат, тъй като наподобява в действителност зашеметяващо. След убийството на брачна половинка ѝ Джордже Михалевич не ѝ липсват и ухажори, настояват хора от обкръжението ѝ.

Откакто остана вдовица, брюнетката излезе отвън светлините на прожекторите и реши да стартира естествен живот. Тя от дълго време е загърбила стилния подиум. Понякога я канят да журира в състезания за хубост, нo обществените й изяви са редки, писа " Уикенд ".

Говори се, че след гибелта на Джордже хубавицата изпаднала в меланхолия и финансова рецесия. Тя дълго време отказвала да стартира работа, само че материалното й състояние много се влошило и това наложило незабавни ограничения. Приятели ѝ предложили да стане осигурителен сътрудник и тя се съгласила, а сега е един от уважаваните чиновници във компанията.

Що се отнася до персоналния живот, наскоро Наталия се носеше на крилете на нова обич, само че уви, идилията не продължи дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със състоятелен банкер, само че съгласно хора от обкръжението ѝ към този момент е е разграничена с него и сърцето ѝ още веднъж е свободно. Връзката на някогашната миска и 50-годишният предприемач почнала обещаващо, само че издържала едвам няколко месеца. Слуховете гласят, че децата на Гуркова не го харесвали и това я подтикнало да постави край. Дали има и друга причина, не излиза наяве.

Дъщерята на Наталия - 14- годишната Джорджия, върви по нейните стъпки. Госпожицата е печелила няколко детски състезанието за хубост и има предпочитание да се изявява на стилния подиум. Майка ѝ обаче е безапелационна, че у нас няма почва за развиване в тази специалност. „ През 1998 г, когато аз навлязох в стилния бизнес, кипеше от живот. Непрекъснато имаше събития, ревюта, снимаха се реклами, правеха се презентации на компании, навлизащи на пазара. Имаше работа колкото искаш! Сега всичко това го няма! Ако едно момиче желае да прави кариера в моделството, би трябвало да гледа към чужбина ”, коментирала е Гуркова

Освен красива щерка, тя има и 10-годишен си на име Кристиян. Както множеството момчета на тази възраст, той харесва футбола и мечтае някой ден да играе професионално. Бившата миска споделя още, че мъчно съумява да замести неналичието на татко в живота на децата си, само че въпреки всичко се старае да им дава цялата си обич. Самата тя едвам излязла от депресията, само че се наложило да го стори поради наследниците си. „ Преди отговарях за децата, брачният партньор ми – за финансовата част. Сега аз давам отговор за всичко. Много ми оказва помощ майка ми. Дълбоко съм й признателна! ”, признателна е Наталия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР