Наталия Гуркова още не може да приеме загубата на съпруга

...
Наталия Гуркова още не може да приеме загубата на съпруга
Коментари Харесай

Наталия Гуркова след смъртта на Джордже: Боря се с мрака!

Наталия Гуркова още не може да одобри загубата на брачна половинка си Джордже Михалевич, който бе разстрелян показно в ЮАР през септември предходната година.
 
„ И болката, и страданието са тествания и построяват една персона, тъй като, когато стоим в зоната си на комфорт, там ни е хубаво, прелестно, нищо не се трансформира. Най-вече любовта построява една персона “, показа в „ Папараци “ по bTV „ Мис България “ за 1998 година.
  ``
реклама
„ Семейството, приятелите и околните ми оказват помощ да се боря с мрака. Най-големият ми преподавател е самият живот “, добави Гуркова.
 
Наталия призна, че е човек на крайностите. Определя се и като импулсивна и постоянно острите й реакции не са най-хубавият вид.
 
Гуркова счита, че славата у нас е тестване и носи доста негативи. И признава, че при нея това се е случило в ранен стадий от живота й.
 
Тя разкри, че е извънредно свободолюбива персона. Но е съумяла да се научи на самообладание, приемливост и на взаимни отстъпки, които били неприсъщи за нея преди време.
 
И не може да се помири с насилието, измяната, пошлостта - както физически, по този начин и душевен.
 
Наталия Гуркова стартира плана „ Те са! “, отдаден на българската история. Това ще бъде документална поредност от изявленията, а Наталия ще бъде създател и водещ дружно с режисьора Стилиян Иванов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР