Наталия Гуркова несъмнено е един от най-красивите родни модели, а

...
Наталия Гуркова несъмнено е един от най-красивите родни модели, а
Коментари Харесай

Наталия Гуркова: Трябваха ми 2 години, за да се съвзема след убийството на съпруга ми

Наталия Гуркова безспорно е един от най-красивите родни модели, а също така е носителка на десетки трофеи от влиятелни състезания за хубост.

След като през 1998 т. завоюва короната „ Мис България “, добави и още няколко корони към сбирката си.

 

Завършила е магистратура по право, а по-късно и курс по финанси в английската столица. Повече от десетилетие от живота й минава сред ЮАР, Черна гора и България. Радва се на благополучие и естетика със брачна половинка си Джордже Михалевич и двете им деца – Джорджия и Кристиян, до момента в който не го застигат няколко патрона през септември 2018 година, които го уцелват напряко в сърцето и поставят завършек на фамилната им идилия.

 

След гибелта на сърбина, Наталия се връща дефинитивно в родината, където към този момент 5 години отглежда независимо децата си. Наскоро пусна своя марка за женска мода, носеща името „ Куин “. Тя е ориентирана към така наречен модерни кралици, търсещи облекла, които съчетават удобството и аристократизма.

 

Отбелязва, че е вложила в този план доста обич, сила и усърдие и добавя, че ревюто е минало повече от сполучливо и облеклата й се харесали на публиката. Повечето от нещата били изкупени за раз време и в този момент работи по нови модели. Сега прави мода за така наречен модерни кралици – рокли, които могат да бъдат облечени повече от един път.

 

Те са съобразени с българския стандарт и са в ценовия клас сред 200 и 300 лева възрастовата категория, която може да носи тези тоалети, са дами сред 20 и 50 години.

 

Признава, че не й е елементарно да отглежда двете си деца, само че в това й оказва помощ майка й, която е до нея непрекъснато. Именно двете с нея са се заели с възпитанието и образованието им. Има някои другари на брачна половинка й, които към момента й се обаждат по телефона за морална поддръжка. Неговите родители също към този момент не са сред живите – майка му не могла да понесе нещастието, поболяла се и напуснала този свят.


В ЮАР имала страховит магазин за бижута – един от най-хубавите, продавала произведения от сребро, злато и диаманти, правела и бижута по поръчка.

Не стигнала до посещаване на психолози в най-критичния миг около загубата на брачна половинка й. Това, което  дало голяма мощ била вярата в Бог.

 

Връщайки се към детството си спомня, че мечтаела да стане певица, само че си дала сметка, че няма нужния за това гений. Решила да се насочи към състезанията за хубост още в ученическите си години като за задачата изкарала 6-месечен курс.

 

Не може да отговори еднопосочно на въпроса дали мечтае за ново семейство, само че добавя, че желае да наложи марката си като сполучлив план и да излезе в чужбина. Това, което желае най-силно е да може да оказва помощ на децата си като родител.

Инфо: Уикенд   

 

Тагове: Наталия Гуркова Джордже Михалевич „ Мис България “ моден бранд „ Куин “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР