Наталия Гуркова може да си отдъхне и да спи спокойно,

...
Наталия Гуркова може да си отдъхне и да спи спокойно,
Коментари Харесай

Земунския клан изплати дълговете към мафията на мъжа на Наталия Гуркова

Наталия Гуркова може да си отдъхне и да спи умерено, заедно с всичките й подарени диаманти и корони, защото отговорности на брачна половинка й – изпадналия в недружелюбност милионер Джордже Михалевич, към този момент принадлежат на предишното, научи HotArena.

Буквално дни след опелото в гръцката черква „ Свети Георги ” в Йоханесбург на 6 октомври 2018 година почнали договаряния за погасяване на отговорностите и преразпределяна на остатъците от бизнеса на черногореца, чиято диамантена кариера започва от Сърбия благодарение на тогавашни политици и контакти със заможни сръбски евреи, писа „ Уикенд “. 

Малко след 1 ноември, когато изтекли по този начин значимите съгласно християните 40 дни от гибелта на Джордже, приятелите му задействали остарял „ канал ”. Те били подготвени на всичко, с цел да не излизат сърбите от бизнеса с диаманти. Ако се има вяра на слуховете, Земунската група, която интензивно препира пари посредством градежи на домове и административни здания в разнообразни региони на Белград и освен, се бръкнала с няколко милиона $ за достойнството на Михалевич.

Всяка пръсната пара си заслужавала, тъй като се очаквала огромна възвръщаемост в границите на няколко милиарда $. Момчетата към този момент били избрали и водач, чието има нямало нищо общо с семейството на Михалевич. Очаквало се след нова година, която по сръбски жанр идва на 13 януари, новият диамантен необут да стъпи публично на Черния континент. 

Публична загадка е, че приживе брачният партньор на Гуркова имаше алъш-вериш с две от най-одумваните фигури в някогашна Югославия – Доброслав Гаврич и Милан Джурич, чиито непрекъснати адреси също са на територията на ЮАР. Мъжете имат славата на „ чистачи ” в следвоенна Сърбия от 1999 година насам. Преписвани са им куп далавери и злодеяния,  а досиетата им били богати като Александрийската библиотека.

Пет месеца преди разстрела на Джордже в центъра на Йоханесбург бе гръмнат и Милан Джурич от Земунския клан, който пък е съден и наказан за гибелта на именития Акран, чиято вдовица - Цеца Ражнятович, продължава да влудява сърцата на чалга почитателите от целия Балкански полуостров. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР