Наталия Гуркова готова за червения килим. Ще празнува РД в

...
Наталия Гуркова готова за червения килим. Ще празнува РД в
Коментари Харесай

НАТАЛИЯ ГУРКОВА ГОТОВА ЗА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ! Ще празнува рождения си ден в Кан

Наталия Гуркова подготвена за аления килим. Ще чества РД в Кан Мис България на всички времена Наталия Гуркова е подготвена за аления килим. Красавицата има концепция тази година да посети няколко интернационалните кино фестивали, като стартира с този в Кан през май, където ще отпразнува и рождения си ден. За тази цел Наталия,която е известна със стила си на обличане е подбрала няколко тоалета на дизайнерката Ради Лазарова и нейната блестяща марка Blink.

Роклите, с които Наталия ще излезе един до друг със международните кино величия са в кралско алено, първокласен черен графит и слонова кост. Те са допълнени с брюкселска дантела, ръчно шити камъни и доста тюл.

„ С изящните роклите на Ради Лазарова се усещам секси, стилна и изискана като същинска звезда “ – споделя Наталия. „ Ако желаете да сте част от стилните трендове и да будите възхита на всички места, където се появите заложете на Blink. Ние ще ви предложим модели рокли от най – новите фешън сбирки, с които ще изглеждате в действителност неустоима и извънредно женствена. Роклите които ще откриете в нашия бутик са подобаващи за всяка дама. При нас ще откриете извънредно огромно многообразие от модели, материи и цветови комбинации, които ще ви оставят без мирис. Роклите, които предлагаме са направени само от качествени и екологични материи, които прилягат като комфортна ръкавица на всяко тяло. За да сме в крайник с новите фешън трендове ние залагаме на рокли от нежни, меки и елегантни материи, които се спускат стилно и ефирно обгръщат женското тяло. Цветовите комбинации на роклите са ярки, дръзки и неустоимо съблазнителни “ – добави младата дизайнерка, която събра погледите и аплодисментите на Sofia Fashion Week.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР