Наталия Гуркова е сред най-красивите жени от 98-ма година насам.

...
Наталия Гуркова е сред най-красивите жени от 98-ма година насам.
Коментари Харесай

УАУ: Порасналата щерка на Наталия Гуркова я удари в земята по хубост! (вижте каква стана Джорджия - СНИМКИ)

Наталия Гуркова е измежду най-красивите дами от 98-ма година насам. Тогава тя печели короната на влиятелния Мис България, а животът й се прекатурва. Богатство, разкош, лукс, само че и доста горест съпътстват дните й - знаем, че брачният партньор й Джордже Михалевич беше погубен преди години и я остави вдовица.

От него Наталия има две деца - наследник и щерка, като точно за щерката ще приказваме през днешния ден. Всъщност доста за говорене няма, има за проявление. Джорджия, която към този момент е пораснала и е същинска девойка, тотално и безапелационно детронира родителката си.

Вижда се, че дребната пораства такава красавица, че към този момент е задминала Гуркова, а какво остава като мине 18 лазарника... Също като Наталия, Джорджия се е запалила по модата и към този момент има редица участия в ревюта, освен това още като доста по-малко дете.

Подобно на Наталия и Джорджия са другата ни миска Ивайла Бакалова и щерка й Рая. Разбира се, Рая е към този момент пълнолетна и е доста по-голяма от Джорджия, само че също като нея надмина Ивайла по хубост от дълго време.

Въпреки това и двете ни Мис Българии не са се отказали твърдо от модата и неведнъж можем да ги забележим да демонстрират прелестите си по подиума, за разнообразни събития.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР