Наталия Грейс, украинско сираче, обвинено в опит да убие осиновителите

...
Наталия Грейс, украинско сираче, обвинено в опит да убие осиновителите
Коментари Харесай

ДНК тестът на украинското сираче Наталия Грейс потвърждава истинската й възраст, след като е обвинена в „маскириране“ на дете, опитвайки се да убие родители

Наталия Грейс, украинско сираче, упрекнато в опит да убие осиновителите си преди десетилетие, е в този момент е на близо 22 години и е била под 10 години, когато е осиновена, демонстрират резултатите от ДНК теста.

Осиновителите на Грейс, Майкъл и Кристин Барнет, настояват, че тя е била възрастен палач на 20 години, представяйки се за шестгодишно дете, когато са я осиновили преди 14 години.

В нова поредност от шест елементи, озаглавена „ Странният случай на Наталия Грейс: Наталия приказва “, Грейс, която беше упрекната, че се „ маскира “ като дете от фамилията си Барнет, се подлага на ДНК тест, който удостовери, че е била вярна за нейната възраст от самото начало.

„ Това малко парче хартия хвърля всяка една неистина, изречена от семейство Барнет, напряко в кошчето с кибрит “, споделя Грейс на новия си осиновител Антуон Манс, до момента в който се разплаква в епизода в понеделник.

„ Това е толкоз огромно. Защото безусловно това бяха 13 години, в които единствено двама души си лежаха, ” продължи тя. „ Те унищожиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР