Наталия Димитрова-Попова ще оглави отдел Екология в администрацията на кмета

...
Наталия Димитрова-Попова ще оглави отдел Екология в администрацията на кмета
Коментари Харесай

Наталия Попова застава начело на новия отдел Екология в община Благоевград, Елена Ерделска освободи поста в Озеленяване

Наталия Димитрова-Попова ще оглави отдел " Екология " в администрацията на кмета М. Байкушев, Попова към този момент е част от отдела, само че отделът към момента не е запълнен. След назначението на останалите 5-има, Попова ще поеме функционалностите на негов началник. Отдел „ Екология “ се откри с влизане в действие на новата административна конструкция, утвърдена от Общински съвет на последната за 2023 година сесия. Числеността му е 6 индивида
Наталия Димитрова бе на претендент за общински консултант от листата на ПП-ДБ, само че не съумя да влезе в сегашния локален парламент. Тя е магистър по „ Управление на градската и околната среда ” от Университет Вагенинген и Университет „ Еразъм “, Холандия, и бакалавърска степен по „ Приложна стопанска система ” и „ Бизнес администрация ” от Американския университет в България.

От началото на годината от поста си е освободена шефката на отдел " Озеленяване " Елена Ерделска, с нея си потегля и работещия в отдела Станислав Илиев, оповестиха източници на Struma. com.

П. Петров


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР