Натали Трифонова, синоптичката на Би Ти Ви, която засенчи с

...
Натали Трифонова, синоптичката на Би Ти Ви, която засенчи с
Коментари Харесай

Натали Трифонова в миналото била доста потисната! Страдала заради обратна захапка и криви зъби

Натали Трифонова, синоптичката на Би Ти Ви, която засенчи с чара си звездата на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ Никол Станкулова, не е от най-свенливите, разбра HotArena.

Изрусената кокона е върла фенка на късите поли и употребява всеки миг да разкива панорама към безпределно дългите си крайници. Из нощните заведения тя има навика да се скита в нищожно облекло и да радва посетителите с плътта си. Те имат опция да се насладят освен на идеалните й бедра, само че и на плоското й коремче, писа „ Галерия “.

Натали е на върха на щастието си, тъй като от дълго време имала фантазия да блесне с обаянието си в ефир. Преди време тя се подвизаваше в друга медия, само че златния си късмет получи иманно в БИ ТИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС). Днес съвсем няма българин, който да не е чувал за нея и да не е въздишал по умелото й показване на прогнозата за времето.

Като дребна Нати била много потисната, тъй като имала противоположна захапка и криви зъби. Татко й бил ортодонт и се погрижил за визията на своята принцеса, а резултатът е замайващ. Днес Натали радва всички с необятната си усмивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР