Натали Трифонова си взе отпуск от Би Ти Ви и

...
Натали Трифонова си взе отпуск от Би Ти Ви и
Коментари Харесай

Натали Трифонова на почивка с любимия

Натали Трифонова си взе отпуск от Би Ти Ви и отлетя за място с доста слънце и море, с цел да си почине от работа и от голямото внимание, което личността й провокира измежду родните тв фенове, разбра HotArena.

Секси синоптичката е напуснала страната със самолетен полет от Терминал 2 на летище „ София ” в сряда преди обед, запазвайки в загадка тъкмо къде ще прекара ваканцията си.

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че едно от дребното места с море, за които по това време е имало полети, е Атина. Именно там сега играе нейният обичан – футболистът Антонио Салас Кинта-Аниете, който неотдавна подписа контракт с гръцкия тим Аполон Смирни. Говори се, че двамата са сключили скрито брак през лятото, въпреки че се канят да вършат и огромна женитба след няколко седмици.

Това обаче не е тяхното сватбено странствуване. Влюбените най-вероятно просто ще прекарат няколко дни дружно, преди отпуската на Натали да свърши и тя да се завърне на работа в София. Сватбеното странствуване несъмнено ще се отсрочи, само че пък ще е на доста първокласно екзотично място. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР