Натали Трифонова носи червен конец против уроки, който може да

...
Натали Трифонова носи червен конец против уроки, който може да
Коментари Харесай

Натали Трифонова призна коя е голямата й любов

Натали Трифонова носи червен конец срещу уроки, който може да бъде забелязан на част от фотосите й в обществените мрежи. Блондинката, която от тази есен с изключение на прогнозата за времето, води и предаването COOLt признава, че се решила да поеме и тази работа след значима за нея среща. „ Категоричното решение пристигна след запознанството ми с Деа Манолова (продуцента на COOLt – б. а.). След като имах опцията да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще вършим предаването с обич и усмивка”, споделя Трифонова.

Това обаче не значи, че ще загърби прогнозата за времето, която нежно назовава “моето нещо”. Динамиката в работата за новините е несравнима с тази на съботно предаване и не би се лишила от нея. И въпреки да ѝ е още рано да дефинира кое ѝ доставя по-голямо наслаждение – предаване за просвета и шоубизнес или показване на прогнозата за времето, знае какво желае и може да даде на феновете: "Телевизията е огромната ми обич.

И освен в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш феновете с хора, които си костват. В прогнозата за времето осведомявам и предизвестявам, в предаването ще описвам и, уповавам се, забавлявам”, споделя хубавицата пред „ 24 часа”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР