Натали Трифонова може и да има проблеми в любовта и

...
Натали Трифонова може и да има проблеми в любовта и
Коментари Харесай

Майката на Натали Трифонова пак се развихри: Заби младок и показа как… СНИМКА

Натали Трифонова може и да има проблеми в любовта и намирането на гадже да не е от най-лесните задачи за нея, само че майка й Ванина, както наподобява, е с богат стаж за това.

Наскоро зъболекарката сподели загадъчен кадър от сантиментална морска отмора и даде да се разбере, че сега любовта й е главен приоритет. Новият й обичан се оказа младок, а местенцето, което са избрали, с цел да си разменят милувки, е плажната линия на Слънчев бряг с аспект към морето и Несебър.

Това излиза наяве от стори в обществената мрежа на родителката на синоптичката, достъпно само за почитателите й. На фрагмента влюбените са преплели ръце на морския бряг, като се виждат единствено силуетите им на пясъка. Според осведомени Ванина и този път е хлътнала до уши по младок, само че към този момент не желае да разгласява лицето му, написа „ Галерия “.

Припомняме, че и предходното гадже на 50-годишната Ванина, бе много по-младо от нея – по-точно 15 години по-млад от нея чужденец.

Майката на Натали Трифонова се дами доста млада за татко й, а на 22 към този момент е майка. Семейните връзки обаче буксуват и родителите се разделят когато Трифонова е дребна. Татко й отпътува за чужбина. Заради това й до ден-днешен тя не е близка с него, написа още изданието./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР