Натали Трифонова и 40-годишния състезател се запознали в предаването Coolt

...
Натали Трифонова и 40-годишния състезател се запознали в предаването Coolt
Коментари Харесай

Кое е новото гадже на Натали Трифонова: Къде се запознават?

Натали Трифонова и 40-годишния играч се срещнали в предаването „ Coolt ” през януари предходната година и приказката почнала. Той не пропуща комфортна опция да и й написа и по този начин се ражда любовта сред двамата.

През 2023 година двамата са видяни в самолета на италианския остров Капри, а по-късно и на други пътешествия. Двойката чества дружно началото на 2024 година в столичен пиано бар. Чой направил изненада за обичаната си за рождения й ден и я завел в Рим.

Според осведомени връзката им е сериозна. Шампионът среща русокоската с щерка си  Киара, която е на  14 години и тренира художествена гимнастика.

Мартин  Чой минава за един от най-желаните ергени в България. От своя страна името на Трифонова бе забъркано с известен  политик. Според осведомени той постоянно я глезил със скъпи и първокласни придобивки – бижута, диаманти, даже мощен автомобил.

В момента Натали се подвизава в „ Денсинг старс “ и е спрягана за една от най-хубавите участнички. Тя е сигурен финалист в шоуто. В последния лайф станахме очевидци на околосветско танцово странствуване, въодушевено от историята и културата на разнообразни страни.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР