Натали Трифонова хвърли бомба сред колегите си, като преди години

...
Натали Трифонова хвърли бомба сред колегите си, като преди години
Коментари Харесай

Натали Трифонова хвърли бомба сред колегите си

Натали Трифонова хвърли бомба измежду сътрудниците си, като преди години сподели фотография с бебе и изясни, че това е брат й Теодор. Да го държи й оказват помощ мъжки ръце, излиза наяве от фрагмента, тъй че явно детето е наследник на татко й, гадаят водещите. Таткото напуща фамилията, когато Натали е едвам на 10 години и отпътува за чужбина. Красавицата е отгледана от майка си, която е сполучлив ортодонт в столична клиника.

Двете са като сестри, а родителката постоянно пуска свои фотоси в обществените мрежи, на които наподобява ослепително и няма по какъв начин да е родила неотдавна, пресмятат от Би Ти Ви. Явно Теодор е дете на таткото на синоптичката, за който се знае малко. След развода бащата на Натали почнал работа отвън България и рядко виждал детето си. " Неговото наличие въобще не ми е липсвало. Мама ми даде всичко, от което имах потребност, с цел да се усещам обичана и обгрижвана ", твърди русата красавица.

Водеща на времето по БиТиВи Натали е горда наследница на прочут лекарски жанр от Велико Търново, затова семейството очаквала от нея също да стане доктор. Майка й е ортодонт, баба й е един от най-уважаваните педиатри във Велико Търново. Голяма част от роднините също са се посветили I на тази специалност.

" И от мен се очакваше да поема по докторския път, само че се насочих в друга посока и си обичам работата “, безапелационна е хубавицата. Тя по този начин не се решила да стане доктор, само че пък сигурно е наследила естествената красота от баба си. Съученици на лекар Маргарита Ковачева се безапелационни, че тя е запазила идеалната си фигура още от абитуриентския бал, по тази причина самоуверено се демонстрира по бански. Внучката й Натали пък не стопира да се фука с младоликата си баба и не се тормози от напредването на възрастта, като вижда по какъв начин остарява Маргарита. Уважаваната специалистка работила като шеф на детското поделение в болница " Доктор Стефан Черкезов “ в остарялата столица, където Трифонова живее до тригодишна възраст. Синоптичката и до момента гледа да върви на посетители при баба най-малко два пъти месечно. Тя е безапелационна, че връзката й със фамилията й е доста мощна и по тази причина прави всичко допустимо да не я прекъсва. Това е и повода да не последва доста от съучениците си, които избират живота в чужбина. В София учи в съветското 133 учебно заведение " А. С. Пушкин “, само че всяка почивка прекарвала при баба си.

После продължава в УНСС, само че още в първи курс почнала работа в ТВ7 — първо като синоптичка, след това води и две излъчвания, които, я научават на същинска публицистика. Определя четирите години в закритата към този момент медия като страхотни, само че изрично отхвърля да е имала нищо общо с шефа Николай Бареков.

Най-комичната й преживелица в малкия екран е, когато един от операторите разказал някакъв виц и всички в студиото избухнали в смях. Точно тогава обаче пристигнал редът на Трифонова да каже прогнозата. Не съумяла да се удържи и се разхилила неудържимо в ефир, а режисьорът незабавно прекъснал присъединяване й. Сериозни неточности в прогнозата за времето обаче в никакъв случай не е правила, макар че държи да бърза да посочи, че дългите интервали от време са сложни за познаване. Затова най-точна е тридневната прогноза, а най-рискова — по кое време и къде ще завали сняг и какъв брой ще натрупа, написа " Минаха години “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР