Натали Трифонова хвърли бомба, като показа снимка с бебе и

...
Натали Трифонова хвърли бомба, като показа снимка с бебе и
Коментари Харесай

Натали Трифонова показа брат си

Натали Трифонова хвърли бомба, като сподели фотография с бебе и изясни, че това е брат й Теодор. Да го държи й оказват помощ мощни мъжки ръце, излиза наяве още от фотото, тъй че явно момченцето е дете на татко й, видя Hotnews.bg.



Той напуща фамилията на синоптичката, до момента в който тя е едвам на 10 години и отпътува за чужбина. Красавицата е отгледана от майка си Ванина, която е сполучлив ортодонт в известна софийска клиника. Двете са като сестри, а родителката постоянно пуска свои фотоси в обществените мрежи, на които наподобява ослепително, тъй че няма по какъв начин да е родила неотдавна. Тя показа и почивката на щерка си в Гърция през лятото, а това нямаше по какъв начин да се случи, в случай че трябваше да се грижи на новородено.


Явно Теодор е дете на таткото на синоптичката, за който се знае малко. След развода бащата на Натали почнал работа отвън България и рядко виждал детето си. „ Неговото наличие въобще не ми е липсвало. Мама ми даде всичко, от което имах потребност, с цел да се усещам обичана и обгрижвана”, твърди русата красавица.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР