Натали Трифонова е неразделна с майка си Ванина, която е

...
Натали Трифонова е неразделна с майка си Ванина, която е
Коментари Харесай

Натали Трифонова e неразделна с майка си

Натали Трифонова е неразделна с майка си Ванина, която е ортодонт. Двете са си толкоз близки, че в връзките им няма тематики табу. Всичко си споделят като най-хубави приятелки, за каквито се одобряват. Често прекарват време дружно, като най-малко един път в годината се насочат на странствуване по женски. Ходили са в Монте Карло, в Дубай, в Куба, само че за лятната си отмора най-често избират обичаната си дестинация Гърция. „ Ние доста обичаме да пътуваме двете и постоянно го вършим ”, споделя хубавата Натали, чиято прабаба е гъркиня.
Майка и щерка постоянно са имали мощна връзка. „ Тя е най-важният човек в живота ми ”, отсича синоптичката на Би Ти Ви, която води и предаванията „ CoolT ” и „ Геймър ”. За тази непосредственост евентуално е повлияла и ранната раздяла на родителите й. Ванина била едвам на 21 години, когато родила щерка си. Ранният брак с бащата на Натали обаче се изчерпал във времето, показа майката преди години в предаването „ Търси се ”, когато щерка й бе посетител. Разводът калил по някакъв метод Натали. Така че тя в никакъв случай не е била капризна. От дребна била виновна и реагирала трезво във значими обстановки. „ Нейното мнение ми е най-важно, когато би трябвало да взема решение в сложна обстановка ”, сподели майка й.

Натали въобще не претърпяла тежко развода на родителите си, въпреки че била дребна, в трети клас, когато се решили на тази стъпка. Баща й въпреки всичко й липсвал, защото поради работата си постоянно пътувал отвън България. Не постоянно бил до нея, когато Натали имала потребност, тъй че в множеството случаи разчитала на майка си. „ Тяхната разлъка на мен не ми се отрази толкоз надълбоко прочувствено да изпадам в положения да не се усещам добре, с помощта на нея. Тя успяваше да ми дава цялата обич, цялата грижа, с цел да не усещам тази липса ”, споделя Натали. Тя си дава сметка, че въпреки всичко в тези сложни години на майка й по никакъв начин не й било елементарно да се оправя сама с малко дете.

Още от хлапе синоптичката приема майка си за най-близката си другарка. Такива са връзките им до през днешния ден. Няма нещо, което майка й да не знае за нея и надлежно – Натали за родителката си. „ Преминали сме тази граница майка-дъщеря. Ние сме в друга територия, в територия на едно доста съществено другарство. Наистина нямаме секрети една от друга. Знам, че мога да й споделя всичко и ще получава поддръжка от нея. Тя също може да ми показа всичко ”, споделя хубавицата. Синоптичката в никакъв случай не икономисва нищо на майка си. Дори с риск да я разтревожи. Причината е, че поради мощната им връзка, родителката й постоянно усещала, когато премълчава нещо. „ Става по-лошо, тъй като се тормози, като усеща, че не споделям останалото ”, споделя Натали.

Най-голямото тестване, през което двете минали, било преди години, когато аварирали с АТВ по време на обичайна си отмора в Гърция. Тогава били на гръцкия остров Миконос. „ Блъснахме се с мотор. Това са най-страшните дни в живота ми ”, признава Трифонова. След удара, тя видяла майка си в безсъзнание на земята. Спрели коли, наизкачали хора, някой се обадил на тамошната Бърза помощ. Линейката пристигнала бързо.

„ Светът ти се срутва в тези секунди ”, споделяла е Натали през сълзи за момента, в който стояла до майка си, молейки се да пристигна в схващане. Помислила си най-лошото. И поради шока и паниката, минутите, които минали, до момента в който Ванина се свести, й се сторили безкрайни. Когато майката на синоптичката пристигнала в схващане, била несъответстваща поради удара в главата. Натали я питала дали знае къде са. Не, дала отговор майка й. Повтаряла единствено, че й е студено. Ванина прекарала пет дни в болница. Още тогава, а и когато се върнали в България, щерката разговаряла с всички лекари, близки до фамилията им. Първо се чула с баба си, която е доктор. Искала да се съветва за контузията на майка си, да разбере какво би трябвало да се предприеме за бързото й и несъмнено възобновяване. За благополучие таман по този начин се случило. „ Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея ”, безапелационна е Натали Трифонова. Случката я трансформирала. Без да го цели, синоптичката стеснила кръга от хора към себе си. Контактувала единствено с най-близките си, на които знае, че може да разчита.

Труден интервал за двете бил и този, в който дългогодишният другар на хубавицата Доан Хасан станал донор на татко си . Възрастният мъж имал потребност от трансплантация на черен дроб. Сложната интервенция траяла 12 часа и била тестване за всички. Натали била неразделно до Доан и фамилията му, вдъхвала им кураж и сили. За благополучие, всичко минало сполучливо.

Натали и Доан се познават от четвърти клас. И за двамата това е първа обич, само че освен поради това е и толкоз значима. Неведнъж са се разделяли, само че мощните им усеща постоянно им помагали да намерят път назад един към различен. Връзката им траяла няколко години с спиранията. Причина за разделите им била ревността. И двамата я проявявали, като в интервалите, в които не били дружно, имали други връзки, само че в последна сметка се убеждавали, че са един за различен и отново се събирали.

В последните години се приказва, че дефинитивно са поставили завършек на любовта си, въпреки че си оставали близки. След края на тази връзка, Натали бе спрягана за гадже на футболиста Милан Адамович. По-късно пък се появи слух, че синоптичката има връзка с различен футболист - Антонио Аниете. Самата тя заобикаля да разяснява персоналния си живот. Преди пандемията, в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, Натали, която бе посетител в предаването, не отхвърли, когато водещият загатна имената на спортистите като нейни някогашни гаджета. „ Най-добрият ми другар споделя, че имам афинитет към мъже със странни имена и си одобрявам такива ”, отвърна Натали през смях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР