Натали Трифонова е може би най-голямата връзкарка в Би Ти

...
Натали Трифонова е може би най-голямата връзкарка в Би Ти
Коментари Харесай

Кой я „оправя” в bTV? Връзкарката Натали Трифонова продължава да се издига, накрая ще стане и директор

Натали Трифонова е може би най-голямата връзкарка в Би Ти Ви. Тя стартира по заменяне на мижава позиция, а в този момент към този момент има свое предаване.

Русокосото прелъщение стартира като синоптичка, само че шефовете бързо-бързо я преориентираха в нещо, за което не е учила и ден. В момента тя го раздава тв водеща, въпреки да няма никакъв опит като такава преди този момент.

Натали с връзки измести Петя Дикова като водеща на „ Култ ”. Без да е учила за публицист или тв водещ, русокоската се намърда на мястото на известната дъщеря, която има журналистическо обучение, само че явно не прави секс с верния човек.

Всички в БТВ виждали, че Трифонова е толерирана от управлението и били уверени, че е държанка на някого от началството. Тя, несъмнено, отхвърля да признае, че няма гений и реализира всичко единствено с дълги крайници и изящна усмивка.

Откакто е телевизионно лице, Натали непрекъснато се издига. Първо беше синоптичка, след това стана тв водеща, а в този момент предаването й бе изместено в по-гледаем ден и час. „ Култ ” към този момент се излъчва в неделя, от 15:30 до 16:30 ч.. Това е доста по-добре от предходното в събота към обед, тъй като тогава се гледа доста по-малко телевизия, защото мнозина още изтрезняват от петък вечер.

Както е тръгнало, най-после нищо чудно Натали Трифонова да стане и шеф на БТВ. Защо не, в случай че любовникът й може да си го разреши?!

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Натали Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР