Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде аут от бТВ.

...
Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде аут от бТВ.
Коментари Харесай

Махат Натали Трифонова От Времето По Бтв?

Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде навън от бТВ. Синоптичката била назначена по заменяне на колежката си Станислава Цалова, която е в майчинство. Титулярката обаче считала скоро да се връща на работа, което значи, че заместничката й ще би трябвало да си тръгне.

Проблемът в медията бил, че от централата в чужбина отпускали единствено три места за синоптици. В момента това са Емил Чолаков, Христина Балинска и Натали. Последната обаче нямала непрекъснат щат. В деня, в който Станислава Цалова реши да приключи отпуска си по майчинство, заместничката й би трябвало да бъде уволнена.

За да остане Натали, ще би трябвало да уволнят някой различен. Това обаче е съвсем невероятно. Станислава Цалова сигурно няма по какъв начин да бъде отстранена от работа освен тъй като е доста лоялна към малкия екран и си прави работата добре, само че и тъй като законът я пази като майка на дете под 3-годишна възраст, написа „Уикенд“.

Емил Чолаков и Христина Балинска също нямало да си тръгнат, защото с нищо не са се провинили, с цел да ги уволнят. Единственият късмет бил някой да напусне по лично предпочитание. Това обаче било единствено в областта на фантазиите на застрашената от безработица Трифонова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР