Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милпие правят всичко възможно,

...
Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милпие правят всичко възможно,
Коментари Харесай

Натали Портман се опитва да спаси брака си 


Натали Портман и брачният партньор ѝ Бенджамин Милпие вършат всичко допустимо, с цел да преминат тихомълком през брачните си проблеми и да излязат от тях дружно.
Любовта посред им е съществена тематика в нова публикация, оповестена във френското списание Voici, което твърди, че Милпие е имал извънбрачна връзка. Слуховете бяха доказани от източник и пред американските издания, като се споделя, че случилото се е било мимолетно и към този момент е завършило.

По думите му, Портман и брачният партньор ѝ, които се срещат през 2010 година по време на фотосите на „ Черният лебед “, остават дружно макар грешката на режисьора.

„ Той знае, че е направил голяма неточност и прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни и да резервира фамилията им “, споделя непосредствен до двойката. Допълва, че актрисата извънредно доста цени персоналното си пространство и не счита да разяснява тематиката по медиите или в обществените мрежи. Нейният максимален приоритет сега е да резервира всичко това в стеснен кръг.

Портман и Милпие имат и две деца – наследник Алеф, който ще навърши 12 години този месец, и 6-годишната щерка Амалия. Двамата се женят на 4 август 2012 година. Миналата година Портман означи 10 години от брака си, споделяйки обява в обществените мрежи с надписа: „ 10 години с Бенджамин Милпие, а нещата стават все по-добри… “.

dnes.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР