Натали Портман и Бенжамен Милпие бяха видени заедно на публично

...
Натали Портман и Бенжамен Милпие бяха видени заедно на публично
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенжамен Милпие видени заедно дни преди съобщенията за предполагаемата му изневяра

Натали Портман и Бенжамен Милпие бяха видени дружно на обществено място единствено няколко дни преди известията за хипотетичната му невярност.


Двамата бяха снимани в „ Georges “ в Париж в понеделник. На оповестена в медиите фотография се вижда 41-годишната Портман, която се усмихва и беседва с режисьора Тод Хейнс.

Случката е станала единствено дни преди френското издание „ Voici “ да заяви, че режисьорът е имал извънбрачна връзка. Въпреки че представителите на Портман и Милпие не са дали неотложен коментар, източник съобщи пред „ People “, че " връзката е била краткотрайна и е завършила ". Двойката има две деца: наследник Алеф, на 12 години, и щерка Амалия на 6 години.

Говорейки за настоящето положение на връзката им, източник, непосредствен до двойката, сподели, че те остават дружно.

" Той знае, че е позволил голяма неточност, и прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни и да резервира фамилията си ", съобщи източникът. " Натали е извънредно затворена и няма желание да споделя за това пред медиите. Най-големият ѝ приоритет е да отбрани децата си и персоналния им живот. "

Портман поддържа Милпие на аления килим през септември за премиерата на кино лентата " Кармен " на Международния кино фестивал в Торонто, който той режисира. Филмът дебютира в кината през април, макар че той участва на премиерата същия месец самичък.

След това, през май, Портман мина по аления килим независимо: за премиерата на документалния си филм „ Angel City “ на HBO в Лос Анджелис и на филмовия фестивал в Кан, където показа кино лентата си с Джулиан Мур, „ Май декември “.

Двойката се срещна през 2009 година, откакто Портман подписва контракт за основна роля в " Черен лебед ", а Милпие е нает за хореограф на кино лентата. Тя си спомня за прекарването по време на изявление за SiriusXM Town Hall, като изяснява, че това е било " страна на фантазиите ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР