Натали Портман е от онези звезди, които трупат последователи в

...
Натали Портман е от онези звезди, които трупат последователи в
Коментари Харесай

Защо Натали Портман е възмутена от Пепеляшка

Натали Портман е от тези звезди, които натрупат почитатели в обществените мрежи не с фотосесии по бански, а със стилни и надалеч по-смислени постове. Тази нежна на пръв взор актриса нееднократно е заемала твърда позиция по настоящи обществени тематики от вида на полицейското принуждение в Щатите, да вземем за пример.
 Натали Портман, гибелта на Джордж Флойд, #defundthepolice, полицейското принуждение и по какъв начин актрисата си е трансформирала мнението за полицията
Какво мисли Натали Портман за полицията

Актрисата трансформира гледната си точка

Оказа се, че има и свое виждане във връзка с едни от най-популярните типичен детски приказки. През октомври 2020 година не просто го споделя, а напряко го излага черно на бяло в първата си досега книга с басни Natalie Portman " s Fables.

Портман пренаписва " Полската и градската мишка ", " Заекът и костенурката " и " Трите прасенца ", тъй като не приема доминирането на мощния пол в тях.

В австралийското телевизионно шоу The Project 39-годишната Портман изяснява, че щерка й е другата причина да издаде тази книга.

А когато водещата Лиса Уилкинсън споделя, че е решила да не чете " Пепеляшка " на децата си, Натали дава отговор, че " Всички тези истории за принцеси са много проблематични. ", цитират я от ET Canada.
 Оксана Пашченко, Снежанка, Пепеляшка, Ариел и още бременни принцеси на Disney
Как наподобяват принцесите на Дисни бременни

Какво се върти в главата на една бъдеща майка

И прецизира за какво е възмутена от тази за Пепеляшка - поради обстоятелството, че хем единствено на една дама може да стане изгубената обувка, хем принцът не помни лицето й, макар че е танцувал с нея предходната вечер. За нея това освен няма смисъл, само че е и " доста обидно ".

Има логичност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР