Натали Касиди драматично загуби четири стоуна в очите на обществеността,

...
Натали Касиди драматично загуби четири стоуна в очите на обществеността,
Коментари Харесай

Съжалението за 100 000 британски лири на звездата от BBC EastEnders Натали Касиди за 4-та трансформация за отслабване

Натали Касиди трагично загуби четири стоуна в очите на обществеността, когато популяризира своето DVD за намаляване - само че незабавно по-късно съжали за това.

Актрисата, която е най-известна с ролята на Соня Фаулър в EastEnders на BBC, се бори с връзката си с храната и упражненията през годините и приказва намерено за загубата и наддаването на тегло.

40-годишната сапунена звезда издаде две DVD-та за намаляване преди време – „ Тогава и в този момент “ на Натали Касиди през 2007 година и „ Перфектната десетка “, само че по-късно ги дефинира като „ неточност “.

>

Натали призна, че съжалява, че е подписала договорката за DVD на стойност £100 000, макар чека за заплатата. Натали разкри, че й е била препоръчана голяма сума пари, с цел да смъкна килограмите за къс интервал от време, само че е върнала всички килограми още веднъж след подписването на договорката.

Говорейки в подкаста Comfort Eating with Grace Dent през август 2022 година, актрисата сподели: „ Бях с доста наднормено тегло и те се приближиха до мен и ми каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР