Натъквали ли сте се на секс люлка по време на

...
Натъквали ли сте се на секс люлка по време на
Коментари Харесай

"Момчета за пример" в кината от този петък!

Натъквали ли сте се на секс люлка по време на празненство със съученици? Знаехте ли какво е тампон, когато бяхте на 12? Знаете ли, че модерните празненство опиати се назовават „ Моли "?? Това са единствено част от нещата, пред които шестокласникът Макс ще се изправи в търсене на първата целувка.

Защото точно умеенето или по-точно неумението му да се целува ще му навлече един куп неприятности. А какво по-смешно можете да гледате през август с изключение на трима другари, които ще вземат поредност от доста неверни решения, включващи опит за кражба на бира от магазина, заключване на служител на реда с голямо двойно дилдо, анални топчета по-известни измежду прогимназистите като нунчаку, празненство опиати и пейнтбол принуждение. Една извънредно пиперлива комедия, която даже основните артисти нямат позволение да гледат. В нея 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, Стаята) получава първата си покана за празненство с целуване.

Тъй като опитът му в тази област клони към нула, е належащо да се вземат незабавни ограничения. Заедно с най-хубавите си другари Тор (Брейди Нуун, Престъпна империя) и Лукас (Кийт Л. Уилямс, The Last Man On Earth), вземат решение, че най-хубавият метод на деяние е да вземат образец от по-голямата съседка на Макс, която показва забележителни знания в региона. Идеята е да я шпионират с безусловно неразрешения за пипане дрон на бащата на Макс, само че когато проектът им претърпява цялостен неуспех, тримата другари бягат от учебно заведение и дават начало на авантюра от епично неприятни решения. Момчета за образец е дело на креативния екип зад съвременни комедийни класики като Суперяки, Ананас експрес и Да разлаем съседите. Режисьор на кино лентата е Джийн Ступнитски, който е и сценарист дружно с Лий Айсенбърг (The Office, Палавата класна). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг. Ще се случи ли заветната първа целувка? Ще съумеят ли момчетата да се отърват с минимални вреди от голямата каша, която ще забъркат? Ще разберем с Момчета за образец в кината от 16 август.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР