Натъжена от отпадането на своя приятел Тома Айляка от „Фермата“

...
Натъжена от отпадането на своя приятел Тома Айляка от „Фермата“
Коментари Харесай

Вдовицата Виолета от „Фермата“ разказа за ужасяващата внезапна смърт на съпруга си!

Натъжена от отпадането на своя другар Тома Айляка от „ Фермата “, вдовицата Виолета си напомни страшната си драма отпреди 8 месеца, когато умрял брачният партньор й. Бащата на двете й деца си отишъл безусловно ненадейно в съня си, описа тя на италианката Франческа в хитовото риалити на бТВ. „ Изведнъж се случи, до момента в който спим у дома. Събуждаш се и внезапно животът ти се трансформира.

Той спеше в хола, аз гледах децата. По едно време просто се усъмних и си крещя „ доста време спи тоя човек, какво става? “. Въпреки скорошната загуба, Вили призна, че не изключва новата обич и все в миналото ще има различен човек до себе си. „ Децата ми имат потребност от мъж, виждам дребният по какъв начин търси мъжко внимание. Сърцето ми е на половина, не знам дали ще мога да се разпростра към някой различен “, продължи с трагичните детайлности младата жена. Досега Виолета не беше сваляла желязната си маска пред останалите фермери.

И в живота тя понесла бруталната загуба със стиснати зъби, без да носи черно и да се затваря у дома. Поведението й било толкоз мъжко и на пръв взор лишено от драма, че на кастинга даже била помолена да показа смъртен акт. На екипа не им се вярвало, че е допустимо човек да наподобява толкоз спокоен след сходна покруса, разкриха наши източници.

Сега хубавицата, която мнозина оприличиха на Клаудия Шифър, отглежда дребните си наследник и щерка сама, благодарение на своите и на брачна половинка си родители. Виолета влезе във „ Фермата “, с цел да завоюва парите и с тях да сбъдне фантазиите им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР