Настроението в Манчестър Юнайтед е тотално различно през новия сезон

...
Настроението в Манчестър Юнайтед е тотално различно през новия сезон
Коментари Харесай

Голяма еуфория в Юнайтед

Настроението в Манчестър Юнайтед е тотално друго през новия сезон в британското състезание по футбол и нападателят Маркъс Рашфорд е стимулиран да остави зад тила си проблемите от миналата година. Той вкара стотния си гол за " алените дяволи " при успеха с 1:0 против Уест Хем през уикенда и е първият състезател на тима с сходно достижение за последните 13 години.

Рашфорд се разписа с глава и това бе четвърти гол за него от началото на сезона.

" Настроението и силата са разнообразни както в съблекалнята, по този начин и на подготвителното игрище. За мен също обстановката се промени и се усещам мощно стимулиран ", съобщи Рашфорд в изявление за Скай Спортс след мача против Уест Хем.

" Имах проблеми и отвън терена, което през предходната година ми пречеше прекомерно постоянно. Аз обаче съм професионален футболист и е мое обвързване да бъда напълно концентриран върху представянето ми на терена ".

Мениджърът на алените дяволи също беше удовлетворен след успеха на неговия тимд Уест Хем с 1:0 в мач от 14-ия кръг във Висшата лига. Наставникът не пропусна да похвали представянето на тима, а играта на Хари Магуайър нидерландецът дефинира като превъзходна.

„ Хари Магуайър беше превъзходен в отбрана. Той е страховит състезател и в действителност добър защитник. Ние всички видяхме какъв брой е значим за тима. Наистина съм благополучен за тима, несъмнено, само че също и за Хари, защото той има към този момент суха мрежа “, разяснява Ерик загар Хаг.

„ Това беше едно ужасно показване. Фантастична игра за Манчестър Юнайтед. Маркъс Рашфорд е в страхотна форма. Той означи брилянтен гол със страховит пас от Кристиан Ериксен. Това е неговият гол №100 и това е настина впечатляващо достижение “, приключи наставникът на „ алените дяволи “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР