Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си

...
Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си
Коментари Харесай

Десподов: Ако трябва да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4

" Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си на победа от купата ", съобщи Кирил Десподов в изявление за клубния канал. " Сезонът не бе доста сложен. Но имаше един миг, в който съперниците се приближиха до нас на шест точки. Дойде мачът с ЦСКА в Разград, който спечелихме и се утвърдихме на върха със сериозна преднина ".

Ето по какъв начин Десподов видя представянето си в Лудогорец. " Не съм в топформа. Не съм дал това, което мога на Лудогорец. Имам по-големи благоприятни условия. Хората в клуба го знаят. Ако би трябвало да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4. Още с идването в Лудогорец си сложих за цел да станем първенци и да играем добре в евротурнирите. Головете ми липсват, само че обезщетявам с асистенциите ".

Десподов съпостави Лудогорец с последните си два задгранични клуба - Каляри и Щурм. " Базата и изискванията за развиване в Лудогорец са невероятни. Клубът ти дава всичко, с цел да се развиваш като професионален футболист. Лудогорец е на високо равнище и в Европа. Може умерено да се конкурира с клубове от водещите шампионати ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР