Настроението когато не загубиш винаги е добро. Мисля, че можехме

...
Настроението когато не загубиш винаги е добро. Мисля, че можехме
Коментари Харесай

Алекс Колев пред БНТ: Само с позитивни настройки оставам от мачовете с Танзания и Азербайджан

Настроението когато не загубиш постоянно е положително. Мисля, че можехме и по-добре да се представим. Това сподели нападателят на националния ни тим по футбол Алекс Колев в прадаването " Арена спорт ". Колев бе част от състава на България за мачовете с Танзания и Азербайджан от приятелския шампионат FIFA Series.

" Само с положителни настройки оставам от двата мача, уповавам се отсега нататък да надгражда тима. Една победа дава убеденост без значение против кой тим. Надявам се с тази победа да се отърсим от отрицателните резултати и дай боже отсега нататък да имаме по-позитивни резултати ", сподели Колев.

" Илиев има жанр на игра, той е непоколебим и обективен човек, има положителни хрумвания за футбола. Новият треньор дава нов подтик. Той държи доста на дисциплината, по този начин, че единствено суперлативи мога да кажа за господин Илиев ", разяснява работата на селекционера Илиан Илиев нападателят.

Колев изрази мнение, че мачовете, които предстоят на националния ни отбор в Лигата на нациите няма да се лесни.

" Нямаме извънземни футболисти, би трябвало да играем като тим добре. Имаме положителни футболисти, които играят в положителни тимове, не са доста за жал. Тъпчем на едно място, уповавам се да се развиват по-добре школите, с цел да има футболисти, които излизат на открито рано и да има триумфи националния тим с по-добри футболисти, които играят в положителни европейски тимове. Колкото по-рано излезе един футболист на открито, толкоз по-добре за него. Със сигурност на открито се работи по-добре ", съобщи още нападателят.

Алекс Колев, който е състезател на Крумовград, разяснява и представянето на клубния си тим в Първа лига у нас.

" Амбициите ни бяха първо да останем в Първа лига. Продължаваме без загуба към този момент осем мача, имаме преодолими противници, по-трудните мачове на хартия си ги изиграхме, остават четири мача, от които ще се опитаме да вземем максимуалното. Мисля, че можем да влезем в първата шестица на шампионата ", изясни още нападателят на Крумовград.

Вижте целия диалог във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР