Настояват за преговори между Русия и САЩАБВ ще поиска от

...
Настояват за преговори между Русия и САЩАБВ ще поиска от
Коментари Харесай

АБВ против чужди ракети у нас

Настояват за договаряния сред Русия и Съединени американски щати


АБВ ще изиска от българските институции да заявят, че страната ни няма място в конкуренцията във въоръжаването и няма да допусне на своя територия непознати ракетни установки или нуклеарно оръжие, както това е било през целия интервал след Втората международна война. Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков на срещата си с съветския дипломат Н. Пр. Анатолий Макаров. Петков връчи на Макаров позицията на политическата мощ по контракта за очистване на ракетите със междинен обхват на деяние.

В нея се упорства за дейни преговорни дейности сред Русия и Съединени американски щати, с цел да могат всички запаси по отношение на осъществяването на този контракт да бъдат решени посредством равнопоставен, транспарантен разговор, в който да бъдат включени и всички заинтригувани страни, а точно сътрудниците от НАТО и Европейски Съюз.

Междувременно от трибуната на Европейския парламент АБВ-Младежи настояха за събаряне на глобите против Русия. Младежите подчертаха, че рестрикционните ограничения мощно ощетяват България и редица други страни, както и че са нездравословни за интернационалните връзки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР