настояват да отворят от 31 януари, за да могат служителите

...
настояват да отворят от 31 януари, за да могат служителите
Коментари Харесай

Фитнесите настояват да отворят на 31 януари

настояват да отворят от 31 януари, с цел да могат чиновниците там да получат своите заплати. Никой в тази сфера не е получил обезщетение, сподели пред Българска национална телевизия представител на сектора.
Някои са получили компенсацията от 10 000 лева за дребен и междинен бизнес, сподели тя. Готови са да отворят и с 50% потенциал на залите и при съблюдаване на всички. 
 Кога ще отворят фитнеси, молове и заведения за хранене? Кога ще отворят фитнеси, молове и заведения за хранене?
Днес, 21.01.21 година ще стане ясно решението на здравните управляващи за противоепидемичните ограничения, които ще продължат да бъдат в действие в страна...
Спортните центрове със зали за групови занимания не могат да се отворят поради фитнес залата. Там всичко останало изисква график за работа на инструкторите и треньорите. Някои от тях даже не са в София и изисква време да се приготвят.
Имаме среща в петък с министрите Костадин Ангелов и Лъчезар Борисов, ще предложим да отворим на 1 февруари с 50% от потенциала си. Готови сме за протестни дейности по италиански сценаий, във връзка сме с ресторантьорите и ще отворим с тях, заканват се от сектора. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР