Настояването за разпределение на мигрантите в ЕС е колосална глупост.

...
Настояването за разпределение на мигрантите в ЕС е колосална глупост.
Коментари Харесай

Проф.Константинов: Мигрантите са нискообразовани и агресивни хора, разпределението им в ЕС е колосална глупост, която ще го разруши

Настояването за систематизиране на мигрантите в Европейски Съюз е колосална нелепост. Това разяснява пред „ Фокус “ политическият анализатор проф. Михаил Константинов.

Той добави, че мигрантите, които влизат на територията на съюза са основно млади мъже на възраст сред 20-30 години. Константинов изясни, че това ще докара до смяна на демографската структурата на популацията.

Той сподели още, че в това се крият съответни дейности, които целят разрушаването на Европейски Съюз. “В момента, в който този развой стартира, вълните от мигранти ще се засилят. Годишно Африка се усилва с 60 милиона души, колкото е и популацията на Франция. Къде отиват тези хора?! Тук ги одобряваме, храним ги и ги обличаме. Не си мислете, че те са пристигнали тук, с цел да работят. Това са нискообразовани и нападателни хора, за които ще бъде огромен триумф, в случай че въобще научат езика на съответната страна и стартират да извършват някаква нискоквалифицирана функционалност “ сподели той.

Проф. Михаил Константинов сподели още, че съгласно Българския углавен кодекс, наказването за незаконно прекосяване на границата е 5 години " отнемане от независимост ", а за мигрантите санкцията е 100 лева В спасяването на кораби с мигранти той вижда подкрепяне на трафикантите.

Константинов изрази вяра българското управление да покаже геройство и да заеме вярната позиция в отбрана на Унгария и да продължи линията си на отвод да приема назад мигранти. Според него, в случай че ръководещите вземат неверно решение, това ще даде прогрес на опозиционната партия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР