Настояваме за незабавно отменяне на зеления сертификат. Това пише в

...
Настояваме за незабавно отменяне на зеления сертификат. Това пише в
Коментари Харесай

Има такъв народ: Настояваме за незабавно отменяне на зеления сертификат

" Настояваме за неотложно анулиране на зеления документ ". Това написа в декларация, публикувана от ПП " ИТН " по отношение на противоепидемичните ограничения.

Ето и целия текст:

" Уважаеми Дами и господа,

Настъпващата филантропична рецесия и бежанска вълна, резултат от военните дейности на територията на Украйна изместиха изцяло като медийна тематика епидемиологичните ограничения и зеления документ, определящи в огромна степен метода ни на живот в последните 2 години на пандемия от COVID-19. 

Независимо от обстоятелството, че броя новозаразени непрестанно понижава, както и отменянето на съвсем всички ограничения в останалите европейски страни, у нас продължава действието на зеления документ, както и на проби и карантиниране на влизащите в страната. Всичко това усложнява ненужно както действието на учебните заведения и голям брой обществени действия, по този начин и всички мероприятия за настаняване на идващите в страната бежанци от Украйна. От през днешния ден и в прилежаща Румъния отпадат тези ограничения.

Настояваме за неотложно анулиране на зеления документ като фактор за извършване на избрани действия, както и за анулиране на всички гранични проби за COVID-19, усложняващи ненужно така и така комплицираната обстановка и напрегната конюнктура.

09.03.2022 година                                                                                              

С почитание: 

Андрей Чорбанов "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР