Настояваме премиерът Бойко Борисов да дойде на дебатите за F-16

...
Настояваме премиерът Бойко Борисов да дойде на дебатите за F-16
Коментари Харесай

Нинова избухна в парламента: Борисов да дойда и да каже кой...

Настояваме министър председателят Бойко Борисов да пристигна на дебатите за F-16 и да каже кой го е упълномощил да поема уговорката самолетите да се платят вкупом. Това сподели националният представител от ПГ на по време на дебатите по договорката за F-16, съобщи „ Фокус “.

„ Настояваме от Българска социалистическа партия за България да поканим в Народното събрание министър-председателя Бойко Борисов. Ще ратифицират един основен контракт, комплициран контракт от военнотехническа и финансовоикономическа позиция. За военнотехническата експертиза ще приказват специалистите. Вчера министър-председателят направи едно скандално изявление, самопризнание.

Ако не сте го чули, Бойко Борисов сподели, че той персонално е настоял да се заплати незабавно “, сподели още Нинова. „ Искаме да пристигна в Народно заседание да съобщи това тук пред нас, както и да дава отговор на въпроси кой го е упълномощил да поема такива задължения. Това може би значи, че американската страна не е желала това “, съобщи Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия попита още министър председателят Бойко Борисов за какво се постанова Народното събрание да актуализира бюджета и държавното управление да взима заем.

„ Очевидно парите на са от битка със сивата стопанска система и от контрабандата. Отговорността лежи в раменете на министър-председателя, изключително за това скандално изявление за еднолично решение да се заплати договорката в този момент и незабавно вкупом “, акцентира Нинова.

Председателстващият Емил Христов уточни, че в зала е отрасловият по точката вицепремиер Красимир Каракачанов и увери, че въпреки всичко министър-председателят ще бъде известен за настояването на Българска социалистическа партия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР