Настояваме да се увеличат като процент и като средства парите

...
Настояваме да се увеличат като процент и като средства парите
Коментари Харесай

Нинова не иска кредити за икономиката, а повече директна помощ

Настояваме да се усилят като % и като средства парите за българската стопанска система и промишленост под формата на директна помощ и да се понижат тези, които са планувани като финансови принадлежности по Плана за възобновяване и резистентност . Това изрази като обща позиция вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова след среща с работодателските организации и синдикатите по отношение на Плана за възобновяване и резистентност.

По думите й увеличението на грантовете са най-хубавата помощ за възобновяване на производствата, запазването на работните места, увеличение на заплатите на работещите и модернизирането на предприятията.
 Нинова за рокадите в борда на ДКК: Целта ни е смяна
Нинова за рокадите в борда на ДКК: Целта ни е смяна

Очаква се отчет на Сметната палата

От своя страна ръководителят на АИКБ Васил Велев разяснява, че тяхното искане е аргументирано и е опция да се усили доста растежа на българската стопанската система. Това би могло да се случи посредством бърза директна поддръжка на вложенията . И като второ предложение той уточни процедурите по директна поддръжка за вложения и нововъведения в предприятията да стартират неотложно, без значение от това, че Планът още не е утвърден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР