Настояваме да се уважава разделението на властите и да се

...
Настояваме да се уважава разделението на властите и да се
Коментари Харесай

ГЕРБ настояват да се уважава разделението на властите

Настояваме да се почита разделянето на управляващите и да се зачита тяхната самостоятелност. Прокуратурата в България е част от самостоятелната правосъдна система. Това се споделя в позиция на ГЕРБ след ескалацията на напрежението сред прокуратурата и служебното държавно управление на фона на акция в Министерство на вътрешните работи, митинг пред кабинета на Иван Гешев, упрекнат върховен служител на реда и говорене за война сред институциите.

„ От деня на последните избори ГЕРБ е в ролята на съпротива. Подложени сме на компроматни офанзиви от страна на президента, на вътрешния министър Бойко Рашков и на огромна част от служебния кабинет, който работи като избирателен щаб на кандидат-президента Румен Радев. ГЕРБ към този момент дни наред упорства за изнасянето на доказателства, че службите са подслушвали политици. До момента не е изнесено нито едно доказателство за това “, декларират някогашните ръководещи.

По самия проблем от последните 24 часа от ГЕРБ коментар нямат – ще изразят позиция „ когато бъде изнесена цялата информация “.

От Българска социалистическа партия дефинираха акцията на прокуратурата в Министерство на вътрешните работи като показна Гешев предложения и вътрешния министър – поради отбраната на еврото Протест против Гешев влезе в Съдебната палата (ВИДЕО) Разследват Папалезов за присъединяване в ОПГ, пране на пари и закононарушения против правораздаването Прокуратурата: Шефът на ДАНС пристигна при Гешев. По лично предпочитание Говорителят на Министерски съвет: Прокуратурата пробва да се меси в изпълнителната власт Акцията на прокуратурата: Висш служител на реда е с обвиняване за трафик на антики и пране на пари Спецпрокуратурата ще оповести детайлности за акцията в Групово дело „ Национална полиция “ Спецакция против трафик на културно-исторически полезности
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР