Настоятелството на НЧ „Пробуда – 1909г.”, с. Брестово, община Ловеч,

...
Настоятелството на НЧ „Пробуда – 1909г.”, с. Брестово, община Ловеч,
Коментари Харесай

Стопани от село Брестово показват дарове от земеделските градини

Настоятелството на НЧ „ Пробуда – 1909г.”, с. Брестово, община Ловеч, провежда земеделска галерия ”Даровете в моята градина”, която бе подредена наскоро в двора на читалището. Показаното повдигна настроението на локалните поданици.

Брестовската земя, под грижата на златните ръце на работливите българи, е родила несметно плодове и зеленчуци. А поднесени с креативно ентусиазъм, плодовете на земята се трансфораха в наслада освен за усета, а и за окото.

Благодарение на семейство Яна и Георги Петрови бяха излъчени трима участника, които получиха награди за отличното си показване.

За възрастните поданици на Брестово градината е от изключително значимо значение, споделиха осведомени. Сред нейната зеленина те се усещат значими и потребни. Тя е тяхна наслада и разтуха.

За страдание тази година природата през летните месеци не е доста благосклонна към земеделските стопани. Безводието и високите температури се отразяват пагубно върху продукцията им. Но не всички са заразиха от отчаяние и показаното на изложбата го показва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР