Настоятелно съветвам всички, които не могат да различат истината от

...
Настоятелно съветвам всички, които не могат да различат истината от
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров отхвърли всякакви слухове, че е болен


" Настоятелно поучавам всички, които не могат да разграничат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си. Дъждът отлично ободрява ", написа президентът на Чечения Рамзан Кадиров в неделя в обява в Телеграм съпроводена от видео, на което се вижда по какъв начин той се разхожда по алея.

Различни източници започнаха да съобщават за внезапно утежняване на здравето на Кадиров в четвъртък вечерта. 

На идващия ден украинското издание Образовател заяви че Кадиров е в кома от няколко дни, позовавйки се на източници в чеченската диаспора.

Изданието написа, че ръководителят на Чечня е бил откаран със аероплан в Москва, само че там не са могли да му оказват помощ. Представителят на Главното разследващо ръководство на Украйна Андрей Юсов твърди, че старите болести на Кадиров са се влошили и той е в тежко положение. След публикуваните в неделя видеоклипове от разходката на Кадиров, опозиционният деятел Абубакар Янгулбаев написа за неговата гибел.

Както отбелязва организацията, в един от двата видеоклипа, публикувани от Кадиров, можете да видите постройка, сходна на резиденцията му в Грозни.

На видеозаписите, които Кадиров разгласява, вали, а самият той носи яке. Според услугите Yandex.Weather и Gismeteo в неделя в Грозни е в действителност дъждовно, температурата на въздуха е към 16 градуса. Агенцията също по този начин акцентира, че последните видеоклипове с Кадиров, в които може да се дефинира времето на снимане, са се появили в неговите сметки и на републиканския държавен канал преди повече от две седмици.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР