Настоящото ръководство на БФС, водено от хората около подалия оставка

...
Настоящото ръководство на БФС, водено от хората около подалия оставка
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Призовавам Михаил Касабов да покаже, че в България все още има лидери и хора, които искат да работят за българския футбол

Настоящото управление на БФС, водено от хората към подалия оставка Борислав Михайлов, ще опита да смени и.д. президент на организацията Михаил Касабов. Такова съмнение направи Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов - претендент за президент на идния конгрес на 15 март.

" Времето за деяние е в този момент. Нека дружно, да подсигуряваме, че футболът в нашата страна ще остане спорт на достойнството и насладата за генерации напред. Нашите дейности през днешния ден ще оформят бъдещето на футбола, които обичаме, и не се колебая, че дружно ще победим против тази тайфа безхаберници ", сподели Петров.

В петък следва съвещание на изпълнителния комитет на БФС, което ще бъде първо за годината. Според Петров то би трябвало да бъде намерено.

" В петък на изпълкома част от тази тайфа ще се опита да смени законния президент. Призовавам Михаил Касабов да покаже, че в България към момента има водачи, има хора, които желаят да работят за българския футбол. Да не се поддава на страстта, на натиска, да бъде мощен и да знае, че всички ние сме зад него. Както футболната общност, по този начин и клубовете ", съобщи още някогашният футболен национал.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР