„Настоящото ми питане е продиктувано от немалко срещи с кметове,

...
„Настоящото ми питане е продиктувано от немалко срещи с кметове,
Коментари Харесай

Иван Иванов към Емил Димитров: Дали инвестиционните проекти на министерството са прозрачни, или и те ще станат печално известни

„ Настоящото ми запитване е подбудено от значително срещи с кметове, чиито общини са бенефициенти към Министерството на околната среда и водите. За страдание в последните дни и месеци министерството стана печално известно с противозаконни практики - видяхме министър беше задържан, през вчерашния ден заместник-министър. Остава подозрение в нас дали разпределението на средства към общините да не минава по същият ред, тъй че министерството да не стане печално известно с организираност вътре, само че в доста неприятна посока. " Това съобщи националният представител Иван Иванов в питането си към министъра на околната среда и водите Емил Димитров. Той уточни, че би желал да разбере каква е финасовата политика на министерството във връзка с капиталовите и неинвестиционни планове, кой ги преглежда, както и по какви критерии се разпределят тези средства. „ Интересни са поръчките, които се дават за сметища, водопроводи, канализации и други. Как вие контролирате този развой и дали всички потребности на общините биват задоволени по метода, по който жителите на тези общини да почувстват грижа на страната от тях? ", попита социалистът.
„ Ако защитавате порочни практики, основани в последните години и продължавате да ги вършиме, господин министър, това е наказуемо. Също по този начин, вие господин Димитров, си позволихте в колоарите на Народното събрание да заплашвате народни представители и да казвате: „ За този ще има, за този ще има, за този няма да има. Така ли беше, господин министър? Това значи и че вие ръководите нечисти практики ", приключи Иван Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР