Настоящото издание на Sofia Open се развива по страхотен начин

...
Настоящото издание на Sofia Open се развива по страхотен начин
Коментари Харесай

Нов повод за гордост: Двама български тийнейджъри с успех в основната схема на Sofia Open!

Настоящото издание на Sofia Open се развива по страховит метод за родните ни представители, като през днешния ден младите ни очаквания Янаки Милев и Пьотр Нестеров донесоха нова българска победа. Двамата ни сънародници бяха извънредно стимулирани и подкрепяни от публиката по трибуните, съумяха да донесат нов триумф на страната ни, надделявайки след 6:4 6:4 над американския тандем Джак Ванс/Джейми Ванс. В идващия стадий двамата ни представители ще се изправят против Даниел Матос и Давид Вега Ернандес. 

Откриващата част започва чудесно за нашите сънародници, които се възползваха от неубедителните изяви на своите съперници и осъществиха пробив още в третия гейм, който затвърдиха категорично за 3:1. Българското дуо демонстрираше незабравим синхрон, което в композиция с безапелационния им начален удар и неприятните изяви на американците наоколо до мрежата ги изведе до преимущество в дебютния сет.

Доминацията на нашите сънародници се придвижи и във втората част, където родните ни представители поставяха напрегнат всеки един сервис на съперниците. Още в първите две подавания на американския тандем нашите момчета имаха благоприятни условия за пробив, които обаче бяха избавени след чудесни сервиси от страна на близнаците Ванс. Милев и Нестеров въпреки всичко резервираха високото си равнище при посрещане и в петия чудесно конструираните им точки бяха възнаградени с пробив. До края на мача те не направиха нито крачка обратно и напълно скоро успеха бе в тяхна изгода.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР