Настоящият световен шампион в MotoGP Марк Маркес заяви, че не

...
Настоящият световен шампион в MotoGP Марк Маркес заяви, че не
Коментари Харесай

Шампионът в MotoGP е разколебан от липса на скорост с новия мотор

Настоящият международен първенец в MotoGP Марк Маркес съобщи, че не съумява да поддържа непрекъсната скорост, употребявайки новите аеродинамични детайли, показани от Honda на формалния предсезонен тест в Малайзия.
#AeroWatch at the #SepangTest with @HRC_MotoGP

Day two of testing saw Marquez, Pedrosa and Crutchlow try the radical new Honda aero fairing that had only previously been used by HRC test rider Aoyama

The new package has been given a mixed review by MM93 and CC35 so far pic.twitter.com/3vk7S4sIcs
— MotoGP™ (@MotoGP) January 29, 2018
Заедно със съотборника си Дани Педроса и сателитния водач на Honda Кал Кръчлоу, Маркес тества през днешния ден новия аеро пакет. И тримата одобряват, че той оказва помощ за понижаване на превъртането на задната гума и за непоклатимост при прекъсване, само че Маркес посочи и дефекти: " Основните цели на новия пакет са изпълнени. Има повече непоклатимост при прекъсване, само че по-късно става доста мъчно за потегляне. В бързите завои е пъклен мъчно. Трябва да намерим баланс, тъй като в една обиколка мога да карам задоволително бързо, само че имам възприятието, че предната гума прегрява ".

Заедно с аеро пакетите, водачите на Honda не престават да тестват и разнообразни спецификации на мотора, като алтернативата сега е сред задвижващата единица от теста във Валенсия през ноември и по-нова версия. Маркес разкри, че се концентрира най-много върху най-новата алтернатива, предоставена от конструктора.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР