Настоящият президент на САЩ Доналд частично се призна за виновен

...
Настоящият президент на САЩ Доналд частично се призна за виновен
Коментари Харесай

Тръмп е признал частично вината си за безредиците в Капитолия, според Fox News

Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд отчасти се призна за отговорен за безредиците, станали във Вашингтон предходната сряда.  Fox News заяви за това, базирайки се на свои източници, осведоми ТАСС. Според медията, актуалният американски глава признава, че може да е отговорен за събитията от 6-ти януари по време на диалог с водача на републиканското малцинство в Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти (от щата Калифорния).
Припомняме, че предходната сряда поддръжници на Тръмп нахлуха в Конгреса на Съединени американски щати , пробвайки се да попречат на утвърждението на резултата от президентските избори, провели се на 3-ти ноември и извоювани от демократа Джо Байдън. Демократите в Конгреса упрекнаха Тръмп в подстрекаване към протест и желаеха отстраняването му от властта. Някои представители на Републиканската партия показаха мнението си по сходен метод. Напомняме, че Fox News е единствената телевизия, към която Доналд Тръмп не насочва рецензии .
 Още един министър на Тръмп подаде оставка Още един министър на Тръмп подаде оставка
Изпълняващият длъжността министър на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Чад Улф подаде оставка. Той разгласява писмо с решението си, изпратено...
Припомнете си за обстановката в Капитолия тук:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР