Настоящият президент на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов получи

...
Настоящият президент на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов получи
Коментари Харесай

Ръководството на БФС си върши добре работата, каза изпълнителният директор на "Лудогорец"

Настоящият президент на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов получи поддръжка от следващ клуб, единствено месец преди изборния конгрес на организацията. Шампионът " Лудогорец " в лицето на изпълнителния шеф Ангел Петричев поддържа актуалното управление, което се оглавява от Михайлов. Той ще се бори за четвърти мандат отпред на БФС, а до момента бяха издигнати кандидатурите още на Любослав Пенев и Ивайло Дражев.

" Мисля, че актуалното управление на БФС в доста направления си прави сносно работата. Предполагам, че ние ще имаме единно мнение след събиране на Управителния съвет. Казвам това от мои персонални усещания и го подсигурявам ", сподели Петричев.

Той похвали чиновниците на БФС, които са съдействали на българския първенец към провеждането на европейски мачове през последните години. " Работата на доста хора не се вижда, само че те са огромни експерти ", сподели още изпълнителният шеф на " Лудогорец ".

Според Петричев няма по какъв начин БФС да бъде отговорен за положението на даден футболен клуб, в случай че той не работи за това.

" Първо би трябвало да си гледаш личната къща и едвам по-късно да търсиш странични въздействия. Аз не мисля, че един регулиращ орган като БФС би трябвало да бъде упрекван, когато един тим не се показва добре ", посочи той.

До момента Борислав Михайлов беше подсилен от притежателя на " Левски " Спас Русев, президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов, както и министъра на спорта Красен Кралев. Президентът на Европейската футболна федерация (УЕФА) Александър Чеферин също застана зад Михайлов при визитата си в България през декември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР