Настоящият кмет заяви, че по време на предизборната кампания ще

...
Настоящият кмет заяви, че по време на предизборната кампания ще
Коментари Харесай

Кампанията на Фандъкова: Резултати и идеи за София

Настоящият кмет съобщи, че по време на предизборната акция ще бъде напълно съсредоточена върху резултатите, проектите и концепциите за развиване на София. Фандъкова добави, че всеки претендент, всеки щаб и всяка партия ще реши каква предизборна акция ще води.

София
 © БГНЕС
Работа за София и реализиране на резултати - това стимулира Йорданка Фандъкова за идната акция. Тя е удовлетворена от обстоятелството, че всички претенденти досега препотвърждават целите за столицата от години - развиването на София като зелен и чист град. Фандъкова посочи, че не бяга от отговорност, а си прави работата и пази плановете си.
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Понеже сме в учебно заведение чух, че госпожа Манолова е питала къде са учебните заведения и детските градини в кварталите. Да кажа: " Ето тук са! В кварталите. Мога да ѝ покажа една по една новите здания на тези 100 детски градини, които построихме. До края на годината чакам 5 да бъдат приключени, строим общо 8 сега. Започваме още 9. Става постепенно, с магическа пръчка не става. Който дава обещание, лесни резултати в двумилионен град няма по какъв начин да се реализират. Но с работа става.
Работата продължава и в някои учебни заведения и детски градини в София. Новата образователна година ще стартира в актуализирана постройка за учениците в 79-то приблизително учебно заведение в Люлин. От 16-ти септември ново уголемение, спортна зала и кабинети чакат и в Първа Английска езикова гимназия. Още 5 други учебни здания ще бъдат подготвени до края на годината.

Фандъкова съобщи още, че най-късно до началото на октомври би трябвало да стартира разширението на Южната дъга от Младост до автомагистрала " Тракия ", откакто Министерският съвет гласоподава средства на стойност 145 млн. лв..

 Фандъкова: Развитието на София изисква работа Фандъкова: Развитието на София изисква работа
Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова съобщи, че всеки претендент, всеки щаб и всяка партия ще преценяват каква предизборна акция ще води. Тя отбе...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР