Настоящият кмет на Москва Сергей Собянин, който е и един

...
Настоящият кмет на Москва Сергей Собянин, който е и един
Коментари Харесай

Кметът на Москва Сергей Собянин е преизбран

Настоящият кмет на Москва Сергей Собянин, който е и един от водачите на ръководещата партия „ Единна Русия “, безапелационно печели нов мандат, предава ТАСС.
Собянин, който е отпред на съветската столица от 2010 година, получава 74% от гласовете на гласоподавателите.
 локални избори Москва БГНЕС

На второ място е претендентът на съветските комунисти Вадим Кумин, за който са дали своят вот 10% от московчани. Останалите претенденти имат под 2%. Резултатът на Собянин е с близо една четвърт по-добър спрямо предходните избори през 2013 година.

Министър-председателят на Руската федерация и водач на ръководещата партия „ Единна Русия “ Дмитрий Медведев изрази удовлетворението си от постигнатите резултати на партията на постоянните локални избори, предава ТАСС.-->

 Руският министър председател Дмитрий Медведев БГНЕС, списък
„ Какви са предварителните резултати? Според мен представянето на партията е напълно почтено. Партията се показа устойчиво и съгласно предварителните данни резервира лидерска позиция в на практика всички законодателни органи на субектите на Федерацията, където се организираха избори “, съобщи Медведев пред публицисти в щаба на „ Единна Русия “.

„ Смятам още, че претендентите, издигнати от нашата партия, за губернатори и други висши длъжностни лица в субектите на Федерацията, се показаха сполучливо “, добави съветският министър председател.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР